Om mig

Sparjakten.se drivs av mig, Anna, som till vardags arbetar med IT och ekonomi som konsult. Just nu är jag föräldraledig vilket sätter lite extra press på privatekonomin.

Pengar, sparande och smarta sätt att öka sitt kapital har alltid varit ett stort intresse som bara vuxit med åren. De senaste 10 åren har jag fått upp ögonen för börsen och investeringar vilket fortfarande är relativt ny mark som jag älskar att utforska och lära mig mer av.

I linje med intresset för privatekonomi älskar jag att planera, sätta mål och checka av och uppnå dessa. Genom åren har jag samlat på mig en hel del tips, trix och livserfarenhet som jag nu valt att dela med mig av här på sparjakten.se

I övrigt är jag 26 år och bor i en medelstor stad i södra delen av Sverige. Jag är högskoleutbildad inom systemvetenskap och har (som säkerligen flertalet läsare… CSN-lån att betala av) jag har utöver det ett bostadslån på ett radhus som vi flyttade in i, i februari 2019, jag leasar min bil och tycker att jag har en rimlig lön för min ålder och kompetens – i mina inlägg kommer fler detaljer om min privatekonomi och jag är jätteglad över att du kikar in och hoppas att du kommer ha nytta av mina tips och råd!

Pinterest

Följ mig på pinterest för att få inspiration till en bättre privatekonomi.

Instagram

Se mer av mina tips på instagram!

Stäng meny