Små inkomster och ersättningar du aldrig får missa!

Ersättning vid förseningar av bussar, tåg och flyg – får du bara inte strunta i!

Din tid är det mest värdefulla du har och du ska ALLTID kompenseras när andra orsakar att den läggs på onödig väntan. Kolla upp vilka krav som ställs gällande förseningsersättning när du reser. Många företag erbjuder idag e-tjänster för att ansöka om förseningsersättning, vilket gör processen smidig. Oftast får man svar på mail inom 48 timmar och kompenseras med utbetalning, avdrag eller presentkort/tillgodokvitto inom de kommande 10 arbetsdagarna.

Jag har pendlat mycket i mitt arbete – vilket har inneburit en hel del förseningar… Det är verkligen inte hållbart på några fronter att tvingas stå och vänta på försenad kollektivtrafik men STRUNTA INTE i att ansöka om ersättning, i år täckte mina ersättningspengar SAMTLIGA julklappskostnader och lite därtill: 4327:- på flertalets 20-minutersförseningar då och då!

 

Kommentera

Stäng meny