Januariutmaningen genomförd och godkänd!!

Januari månad är över eftersom vi idag kliver in i februari. Den här månaden har gått galet snabbt!

Årets fattigaste månad är därmed också avklarad samt min första ekonomiska utmaning för året. Nämligen att inte ha matkostnader som överstiger 60:-/person och dag – och vi grejade det! ✌

Här kommer översikten av månadens matutgifter. Vi har som tidigare nämnt skippat utemat och skippat det där lilla extra som man i vanliga fall kanske unnar sig både en fredag, lördag, söndag och andra lediga dagar sådär efter jul…

Det innebar ingen bakishämtpizza den 1/1 utan hemmagjord pizza – som dessutom är himla mycket godare (det kräver bara lite fixande och ork en dag som nyårsdagen… ) Vi har hållit oss ifrån semlorna som lockar så ljuvliga på både mataffären och i konditorifönster och vi har framförallt planerat veckornas samtliga måltider och utgått från det som funnits befintligt i kyl, frys och skafferi!

Vi landade slutligen på närmare 59 kronor per person och dag – alltså under 60 kronor och därmed en första genomförd och godkänd utmaning för 2019 – nu ska det bara fortsätta resten av året!

 

 

 

Kommentera

Stäng meny