#Nospendchallenge18 igång!

Idag är det alltså söndagen den 14/10, vilket utgör startskottet för #nospendchallenge18härligt!

Jag har publicerat inlägg tidigare (går att läsa här!) gällande mina regler för den här utmaningen och de kan i princip sammanfattas med att nöjen, materiella ting, snacks och godis skippas under kommande 40 dagar. Självklart kommer jag handla mat, betala mina räkningar och amortera på lån. Tanken är bara att så mycket som möjligt av de resterande pengarna efter alla nödvändiga kostnader ska gå till sparande under de kommande dagarna.

Eftersom jag börjar utmaningen i mitten av månaden kommer även en löneutbetalning ske i mitten av utmaningen men jag kommer att redovisa mitt aktuella saldo för idag och sedan kommer självfallet det att utökas när lönen kommer. Men eftersom de flesta av utgifterna också dras i samband med månadsskiftet tror jag ändå att det kommer jämna ut sig.

Min målsättning är som sagt att ha kvar 👉🏻 2500kr innan nästnästa löneutbetalning som sker fredagen den 23/11 (Black Friday).  Jag kommer att sätta av pengar för mitt vanliga sparande precis som vanligt, dessa 2500kr är alltså pengar utöver det.

Jag har tagit fram en hederlig Excelmall som redovisar aktuell dag, saldo och alla utgifter som strömmat ut under utmaningens gång. Den publicerar jag kontinuerligt uppdaterad så att man kan följa vad som händer.

Jag hoppas verkligen att fler antar utmaningen!! #NOSPENDCHALLENGE18

Kommentera

Stäng meny